mitt hjärta

Sitter och sorterar bilder, går igenom och rensar. Vi ska skicka filer för framkallning, det är dags nu! Vi har inte framkallat nåt sen Charlie föddes, riktigt korkat med tanke på hur många bilder jag knäpper varje vecka. Nu efter över 4 månader är det ett hästjobb kan jag tala om. I och för sig är de bästa bilderna redigerade för bloggen, men eftersom ag förminskar och sätter stämpel på så måste jag öppna raw-filerna i photoshop och spara om dom ändå. Bök! Ska försöka komma på ett bättre system, och hädanefter ska jag framkalla bilder typ en gång i månaden!

Hur som helst hittar man en del pärlor bland bilderna. Denna hade jag missat tidigare, men nu blev den redigerad – en riktigt fin bild på mitt lilla hjärta. Han sover nu sen 19:30. Det är så skönt när han sover gott, men jag saknar honom redan. Ska krypa i säng nu och hoppas att det blir morgon snart så att jag får pussa på dom där goa kinderna igen!

Pages:

4 kommentarer till “mitt hjärta”

  1. Då är vi två Sara (eller fyra?), vi har inte heller framkallat en enda bild sen Ameah föddes. Fy! Ska också ta mig igenom alla bilder en vacker dag, helst ikväll. Jag vill framkalla, förstora och rama in och så vill jag ju sätta in några bilder i min första bok. Sicket jobb!

  2. Fika och lunch låter absolut som en bra början. Är det fint väder kanske vi skulle kunna ta ss till Farstabadet. Nu har du ju lite koll på Farsta också :) Där nere finns det ju café men lunch, kaffe och allt vi önskar. Skulle det börja regna kan man ju fly upp till centrum?

    Kram!

  3. Jättefin bild!! Tack för lycka tillet :D

  4. ja det är verkligen bökigt det där med bilderna. man tar ju så galet många och jag får ångest över att välja ut vilka som ska sparas för framtiden..MÅSTE också ta tag i framkallning snart..

Lämna en kommentar