mama, I’m coming home!

Good morning world! Tröööööött mamma här, men det är inte bebisens fel. Bebisen sov gott, vaknade vid halv fyra men somnade om direkt när han fick nappen och sov sen till halv sex. Då åt han en flaska, somnade om och sover fortfarande. Jag tankar kaffe! Det är dopets fel att jag inte sovit, har alldeles för mycket att tänka på och drömde mardrömmar ända tills jag blev väckt första gången, sen kunde jag inte somna om. Drömde att jag tappade Charlie med huvudet före i stengolvet i kyrkan, och att han hade rullat ner från sängen i mitt rum hos mamma och pappa och att jag trampade på honom i mörkret. Haha, snacka om att det undermedvetna är påverkat av sån här stress. Isch.

Om en timma tar vi pendeln mot centralen och 9:55 tuffar jag och C mot Skövde. X2000 såklart. Första klass, såklart. Ungen ska väl resa med stil!? Pappan följer med och ser till att vi kommer på tåget ordentligt, med packning, vagn, bumbo och babyskyddet. Det verkliga problemet kommer nog när jag ska av tåget, ensam. Well well!

Det kommer nog mest bli mobilbloggande de kommande dagarna, men några ”riktiga” inlägg ska jag nog lyckas få till också. Vi hörs!


Min glada, hela bebis. Ska aldrig tappa dig!

Pages:

3 kommentarer till “mama, I’m coming home!”

  1. Man får inte ha dåligt samvete om man skulle tappa bebisen, det kan
    hända vem som helst. Hoppas dopet blir fint! Kram

  2. Men usch vilken hemsk dröm..! Hua!

Lämna en kommentar