Lilla toker

Jag är normalt sett allergisk mot oskärpa i bilder. Det gör lite ont i mig när jag lägger upp bilder där huvudmotivet inte är skarpt i bloggen, men vissa känner jag att jag vill visa ändå… Är ju trots allt verkligen ingen proffsfotograf, och det är kanske lite mycket begärt att Toker ska vara blickstilla när mamman väljer att fota i lite sämre ljusförhållanden ;) Men är man självkritisk så är man!

Pages:

4 kommentarer till “Lilla toker”

 1. Emilia skriver:

  Så söt onge :)

  Skolan börjar imorgon igen… så jag laddar för fullt ikväll nu ;) Slutspurten nu ju!!
  Kramar

 2. Ja, Zara har mycket fint! Och i fredags tyckte jag att jag såg mycket fint till småkillar med :) I alla fall om man jämför med H&M med flera..

  Superfina bilder tycker jag :D
  Kram!

 3. Jag håller med, superfina bilder gumman! :)

  Ser fram emot torsdag. Vad ska vi hitta på tycker du?
  Kram!

Lämna en kommentar