last day of summer

Sista sommardagen idag. Åtminstone känns det så :p Imorgon börjar pappan jobba igen och jag och Charlie blir själva på dagarna. Tur att vi har saker att pyssla med i höst, vi ska gå på våra mammaträffar, gå på babymassage, öppna förskolan och babysim. Och så ska vi hinna umgås med fina vänner. Kommer bli en toppenhöst :) Men förhoppningsvis har vi några fina helgen kvar i augusti att njuta av!
Idag har vi hängt här hemma, städat lite och myst. Jag och Charlie vilade på balkongen (Charlie sov i min famn och jag satt med en bra bok) och lyssnade på regnsmattret där ute. Kvalitetstid! Resten av kvällen ska bebis badas och morgondagen förberedas. BFN!


Lillskrutten i bumbon igår :)


Gladfisen!

Pages:

5 kommentarer till “last day of summer”

 1. Sofia skriver:

  Vilken liten goding :), o vilken härlig blogg!
  Kram

 2. Jo det är skönt med vardagen också även om jag hade velat ha Mikael hemma
  jämt:) Kram

 3. zill skriver:

  SV; klart du vågar! Heja dig!! :)
  Och apropå jobbandet så är jag ju iaf uppe i tid, har duschat, frukosterat och nu jag har en heeeel kvart på mig innan det är dags att gå. Helt fantastiskt ;).

  Ha en bra dag!

Lämna en kommentar