läkarbesök och glad bebis

Åh vilken fantastisk dag detta blev! Vi fick en riktigt bra läkare som lyssnade och tog oss på allvar. Charlie blev undersökt och fick göra pricktest och han var så duktig :) Testet visade inte på några allergier, men hon trodde att det ändå kan vara så att han är överkänslig mot mjölkprotein. Dessutom tyckte hon att det lät som reflux (som vi ju sökte för på astrid lindgren) och vi ska fortsätta med Zantac:en några veckor till, samt ge mjölkfri ersättning och så småningom mjölkfri mat. Nu har jag alltså slutat amma på riktigt och det känns nästan bara skönt. Nu slipper jag anklaga mig själv om han har magknip, även om det inte gör det roligare.

Jag och Charlie åkte sen till stan och lunchade med Cathrine. Det blev lunch vid Slussen, en promenad genom Gamla stan och en fika och lite shopping på Åhlens, så mysigt. Charlie har varit på strålande humör heeeela dagen, har knappt sagt ett gnälligt pip. Här hemma har vi bara myst i kväll och jag väntade på en gnällattack som aldrig kom, haha… Han åt sitt nattmål och somnade strax före 21, innan dess hade han bjudit mamma och pappa på en massa härliga skratt. Ljuvliga ljud!

Pages:

4 kommentarer till “läkarbesök och glad bebis”

  1. ÅÅÅH Mys <3 Det är ju sååååå himla härligt! Vi kommer sakna er också, varför tror du vi lämnar Järfälla när ni är borta? ;) Nu ska jag kamma håret så ses vi snart :) Kram

  2. Hi hi.. visst är det underbart att höra dom skratta sådär hjärtligt!!

  3. Sofie skriver:

    fan va söt han är!!!!!!!!!!!!! =) goding!!!

    okej. jag upplever de inte som han får ont men de som kommer upp är klumpig välling
    liksom. och de är ofta långt efter han ätit. men s deär de säkert inte de :)

  4. […] oss på Jakobsberg sjukhus för återbesök hos doktorn, och bebisen måste hinna sova innan. Vi var ju på sjukhuset i augusti senast, för att kolla upp Charlies reflux, misstänkt mjölkallergi och magproblem och nu blir det […]

Lämna en kommentar