kompisarna

Idag har vi hängt med Alva och Johanna igen! Vi har haft en riktigt fin dag. Vi möttes upp i träningskläder i morse och gick en härlig powerwalk på lite över en timma. Sen handlade vi lite och gick hem hit där jag och Charlie bjöd brudarna på lunch. Det blev paj utan pajdeg, med broccoli, bacon och fetaost. Smarr!

Kl 15 hade Charlie tid på BVC. Han växer som han ska, skruttongen<3 Skönt att se att det funkar så bra även med ersättningen. Efter BVC var Charlie trött, så jag gick ytterligare en promenad med vagnen för att han skulle få sova. När vi kom hem fick Charlie vara med om något riktigt spännande och jag har bildbevis, men nu är det dags för sängen här. Kika in i morgon så får ni se! Natti natti.Söööta kompisarna!

Pages:

3 kommentarer till “kompisarna”

  1. Haha, fan vad duktigt av dig! ;)
    Ja, det var riktigt kul att det föll honom i smaken, hoppas det fortsätter så, då blir man ju själv motiverad att fortsätta liksom :)

  2. Jag vill se bilder på smakispreimären :D :D

  3. Men sådär kan du ju inte skriva, haha! Jag som inte har ngt tålamod alls och är jätte nyfiken :)

    Som Tina skriver, jag vill se bilder från premiären :)

Lämna en kommentar