Kolla vad jag kan!

Men gud vilken morgon! Blev väckt av pigg och glad kille vid 5 i morse. Fixade flaskan och bytte blöja, matade och la ner i sängen. Hah! Det kunde jag glömma tyckte Charlie, han var fortfarande lika pigg och glad. Han ville leka! Sagt och gjort, vi gick upp och hängde i babygymmet. Vid 7:30 var han jättetrött, och efter lite vaggning i famnen kunde jag lägga sovande bebis i sängen. Valde då mellan att sätta på kaffe och vakna till ordentligt, eller att krypa ner under täcket en stund till. Valde det senare alternativet. En halvtimma senare vaknar både jag och Charlie av ett brak i hallen. Flög upp ur sängen för att kolla – det var hatthyllan som hade lossnat från väggen! Grejer överallt. Försökte stoppa in nappen och få Challe att somna om, men nejdå. Pigg bebis! Det var ju bara att gå upp, sätta på det där (efterlängtade) kaffet och fixa frukost.

Hur som helst, nu (tre timmar senare) sover Charlie i vagnen på balkongen igen. Han har varit en liten gladfis här på morgonen, skrattat massor. Det roligaste är när mamma (eller helst pappa, men han är ju på jobbet) säger ”jabadabadooo” med lite inlevelse, då asgarvar han. Om och om igen. Så vi har haft roligt. Vi ska fortsätta ha roligt resten av dagen, Charlie ska få lite potatis igen, i brist på annat, sen ska vi på babyrytmik på öppna förskolan.

Kolla här förresten. Lilla killen har tandkött som kliar massor, då är det ju toppen att koordinationen utvecklats så pass att man lyckas få in bitringen i munnen! Vi köpte denna i förra veckan, då var det lite svårt att hitta rätt och han förstod inte riktigt grejen. Sen har han övat och övat och nu griper han tag om den själv när man håller den framför honom, och 9 gånger av 10 hamnar den rätt i munnen och då är den riktigt go att gnaga på. Duktiga hjärtat!


Kli kli


Skönt :)


Man kan gnaga på mammas kjol också…


Men bitringen är bäst!

 

Pages:

3 kommentarer till “Kolla vad jag kan!”

  1. De där bitringarna är ju super! Fast Edison tröttnar när de blir ljumma haha!

  2. Josefine skriver:

    åh jag köpte en till Alva häromdan och hon äälskar att gnaga på den, är ju perfekt när man kan lägga in dem i kylen :) vi fick två till från Ullared och de verkar också toppen, verkar som att det kliar ordentligt i tandköttet nu.. har du känt någon tand på lille C ?

  3. Vilken fin bitring du fått av mamma Charlie :)!

Lämna en kommentar