jobbiga kvällar

Fantastiska dagar, jobbiga kvällar. Så kan vi väl sammanfatta den senaste veckan, typ. Våra härliga nattningar som för en vecka sen gick så bra är nu skitjobbiga rent ut sagt. Den lilla bebismagen gör tydligen attackont på kvällarna vid läggdags och Charlie gnäller och skriker tills han somnar. Jag lyckas lägga ner honom i sängen så att han får somna där, men tiden innan är pest. I kväll har vi varit och gratulerat Charlies farfar på födelsedagen och vi hade en glad bebis under större delen av kvällen och när vi åkte hem strax efter 21 hade vi med oss en liten solstråle i vagnen. När vi väl kom hem och nattblöjan och pyjamasen var på byttes solstrålen mot ett regnmoln och det tog nästan en timma innan han fick ro i sängen (om han nu fått ro, han kanske vaknar igen…). Tröttsamt! Vet inte vad vi gör för fel eller hur vi ska hjälpa honom. Försöker hålla på mina rutiner så gott det går och hoppas att detta går över snart.

Hur som helst har vi haft en jättefin dag. Vi var på Karolinska i morse för att jag skulle göra en bäckenmätning. Får se vad resultatet blev senare! Sen mötte jag och Charlie upp Johanna och Alva för en dag på stranden. Bebisarna hängde i uv-tält/vagn och mammorna fick prata och till och med sola lite, fantastiskt skönt. Nu ska jag stupa i säng, längtar efter min nya, underbara kudde! Nightynight!


Charlie invigde sina fina badbyxor :)


Alva räcker ut tungan åt mamma

Pages:

3 kommentarer till “jobbiga kvällar”

  1. Jag känner igen det där med att det blivit svårare med nattning. Jag tror
    det är utvecklingen:) Kram

  2. Så jobbigt! Jag hoppas nätterna snart blir lättare för er :)

Lämna en kommentar