jag och spotify

My lord, jag känner mig som en ny människa! Energin spritter i kroppen fast jag är helt slut. Har haft en kanondag, började morgonen med fika med Johanna och Alva nere i centrum. Sen gick vi och vägde och mätte bebisarna på öppna mottagningen på BVC innan Johanna skulle ta pendel söderut och hälsa på sin mamma. När vi vinkade hejdå tog jag en halvtimmas powerwalk och när jag kom hem körde jag alltså ett styrkepass på golvet. Fick mersmak på promenaden och när D kom hem fick han ta hand om bebisen medan jag hade en trevlig dejt med spotify ;) En timmas powerwalk blev det, 6,5 km, med en massa bra musik i öronen. Det var första gången jag promenerade ensam utan vagn på nästan 4 månader, så gissa om jag njöt! Det var så skönt att bara fokusera på sig själv och flåset en stund och att bara kunna trampa på. Det blir en repris i morgon kväll.

Ikväll har C haft lite ont i magen igen, han har kräkts mycket och verkade ha svårt att göra nr 2. Till slut kom det ut en laddning i blöjan efter att jag satt honom en stund i bumbon. Det är därför han alltid sitter utan kläder i den om ni undrar, det har skett alldeles för många bajsolyckor i den ;)


Med streck på armen efter pricktestet igår


Charlie fick en ny skallra av Cathrine i går, han gillar den massor!

Pages:

En kommentar till “jag och spotify”

  1. Sjukt söta bilder:) kram

Lämna en kommentar