full rulle

Goddagens! Har precis lyckats få Charlie att somna i vagnen på balkongen. Sängen duger visst bara på natten just nu. Men, det gör ju inget, nu får han ju massa go frisk luft också :) Han hinner precis sova 40 min innan vi ska röra oss ner mot öppna förskolan för andra tillfället av babymassagen. Jag hoppas så att han gillar det bättre denna gången, det är ju lite trist att bara få titta på när dom andra gosar med sina nöjda bebisar, haha… Tror att han var lite trött sist, så nu blir det nog bättre när han sover precis innan.

Efter massagen ska vi hem och mumsa god lunch. Gjorde grön curry med vår direktimporterade thailändska curry igår, första gången sen Charlie kom. Äntligen får jag krydda maten igen :D Efter lunch ska vi tillbaka till öppna förskolan/bvc för mammagrupp. Idag ska vi prata smakisar, det ser jag fram emot. Har massor med frågor som jag hoppas få svar på. So long!


Sötfisen.

Pages:

5 kommentarer till “full rulle”

 1. Josefine skriver:

  åh smakisprat :D så kul ! hoppas att det går bra på massagen också, kram

 2. Åh! Vilken fin bild på en söt påg

 3. Sofie skriver:

  alltså han är ju bara så jäkla underbar, er gosse =)

  svar: ja jag tokgillar skorna!! =)

 4. Anna-mamma till Vincent skriver:

  Jag har inte heller framkallat några bilder, så kan det bli. Men har tänkt att fixa det nu i veckan. Kram

 5. Hanna skriver:

  Haha våra små biffar :) På BVC tyckte dom dock att Agnes hoppat lite väl i vikt… från att ligga på normalkurvan låg hon nu på översta, så hon tyckte att vi skulle byta ut ersättningen allt mer mot riktigt mat… Ångest, göder man henne för mkt?! Men vad ska man göra liksom – man kan ju inte låta bebisen vara hungrig!!!

Lämna en kommentar