Fixardagen

Goddag! Sitter ute på balkongen med flera rutor öppna och en filt runt axlarna. Enda stället jag fick Charlie att sova på i eftermiddag var i vagnen härute, men glassbilen (som fått heta en massa fula saker den senaste timman) kör omkring och spelar sin trudelutt och väcker honom hela tiden, så jag sitter här och vaggar med jämna mellanrum. Ganska mysigt faktiskt! Hade tänkt gå en rejäl promenad med vagnen i förmiddags, men precis när jag var påväg började det ösregna, så det blev städning i stället. Charlie sov 2h i sin säng under tiden, så jag hann en hel massa, inklusive ett styrkepass i vardagsrummet. När han vaknade fick han hänga i selen medan jag dammsög och moppade golv. Nu är det så fint här!

Jag har tänkt ge mig ut på en promenad nu ikväll när D kommer hem. Charlie har varit lite gnällig nu på eftermiddagen och jag är lite trött i huvudet och i behov av att få rensa skallen med lite bra musik och en timmas motion. Det ska bli skönt, och det gör mig till en gladare mamma :) Nu började det visst regna igen, men när jag inte behöver släpa med mig vagn och bebis så tänker jag gå i alla fall. Får ta en varm dusch och en kopp te när jag kommer tillbaka :D

Ikväll kommer fler bilder från dopet. Jag kunde ju inte fota själv i kyrkan, men lillebrors Matilda smög runt i kyrkan med min kamera :) Här kommer ett smakprov, en bild som jag fotade när jag testade ljuset innan gudtjänsten:


Charlie och glad pappa :)

Pages:

2 kommentarer till “Fixardagen”

  1. Therese - zill skriver:

    Jaaa! Det blev grönt band!
    Och, vad roligt det var att springa på er uppe på Klarabergsviadukten igår :). Hoppas att ni hann med er pendel.
    Kram!

  2. Så fin han var i dopklänningen! Och Jättefint med det gröna bandet! Ser fram emot promenad och massa mys imorgon. Kram

Lämna en kommentar