fika på fridhemsplan

God afton vänner! Vi har varit ute och flängt här igen. I förmiddags var ju jag och Johanna ute på en skön promenad innan vi hamnade på pizzerian här i Kallhäll med Johannas mamma. Efter en god salladslunch gick jag hem med min lilla gnällbebis, duschade och försökte fixa mig lite innan det var dags att bege sig in mot stan. Det är verkligen inte lätt att få något gjort nu alltså. Charlies humör svänger snabbare än mitt under den värsta PMS:en alltså. Galet, och ganska påfrestande.

Kl 17 mötte jag upp finaste Almira vid Karlberg. Vi promenerade till Fridhemsplan där vi tog en fika på Thelins, supermysigt! Efter en stund kom Daniel och Patrik dit också, dom fick också i sig lite fika och sen bestämde vi oss för att gå en sväng. Charlie tyckte inte att det var nåt kul att sitta och fika och prata, han var bara nöjd så länge Almira busade med honom. Han fick hänga i selen hos sin pappa när vi tog en härlig promenad (trots lite regn) ner till Rålambshovsparken och längs Norr Mälarstrand tillbaka till stan. Charlie höll sig vaken hela promenaden och hela vägen hem och var riktigt glad hela tiden. När vi kom hem vid 21-tiden fick han på sig pyjamas och nattblöja och fick en sista portion mat innan det var läggdags. Hoppas på en fin natt igen nu, i natt sov han från 21-04. Då behövde jag bara stopp in nappen och så sov han till 06 innan det var dags för mat och ny blöja – sen sov vi nästan till 08. Sköönt!

Finaste vännerna, två år sedan på måndag ♥

Pages:

En kommentar till “fika på fridhemsplan”

  1. Haha vad söt du är! Vad bra att du vill sitta ihop med mig, för jag tänker inte släppa iaf :D Kram på er och sov gott!

Lämna en kommentar