fantastiska nätter

Två fantastiska nätter har vi haft här nu. Skrutt sov 21-05 (med nappinstoppning vid 22) och sen 6-7:30. Det tog lite tid att få honom att somna om, men till slut så! Jag hoppas att detta fortsätter, men vågar inte riktigt tro det :p På torsdag åker jag och Charlie ner till Skövde för att förbereda dopet (pappan kommer på fredag efter jobbet) så då får vi se hur det funkar med sömnen :) Det var ju där han ”lärde sig” att sova i början av sommaren, så hopp finns!

Nu ska jag få i mig lite frukost (och kaffe!!) och göra i ordning skrutten. Vid 9:30 ska vi träffa Johanna och Alva för en fika i centrum innan dom lämnar Kallhäll några dagar. Ska bli mysigt :) Hej svejs!


Lilla sömntutan:)

Pages:

5 kommentarer till “fantastiska nätter”

 1. Det låter verkligen helt underbart Sara! Hela nätter, sammanhängande sömn! :) Vilken grej. Åh! Och att det blev så mycket bättre med ersättning. SKÖNT!

  Ha en dag med tjejerna! Ses imorgon :)
  Kram!

 2. Ja, men det känns verkligen svårt hur man ska göra och så. Jag tror dock att vi kommer köra både på en höstoverall och sen en vinteroverall. Känns som att det passar våra behov bäst då vi är ute väldigt mycket! Sen en bra åkpåse tills de gånger hon bara ska åka vagn så är v kanske i mål sen, hihi :)

  Kram!

 3. Vad härligt att dina nätter blivit så bra!:). Här har vi varit och gungat:)
  Kram

 4. Han ser ut som en riktig liten filosof :)

Lämna en kommentar