En onsdag med Charlie

Idag har vi varit ute på äventyr nästan hela dagen. Vi mötte upp Johanna och Alva och åkte till Barkarby där vi kikade lite i ett par affärer och lunchade på IKEA. Mysdag med fina vänner! Charlie går igenom nån härlig fas och är (på ärlig svenska) en ren plåga ibland, men så länge man kånkar runt på honom och han är utvilad och mätt är det rätt okej.

Note to self: kom ihåg att alltid kolla att bärselen ligger under vagnen innan hemmet lämnas!! Det är inte mycket som funkar längre, bebisen vill ha konstant uppmärksamhet och byter man inte aktivitet var femte minut så är man en skittråkig mamma! För att få skrutten att sova i eftermiddag fick jag sätta honom i selen, både på IKEA och senare hemma. Vagnen dög inte. Vad gör man med bebis i sele i en lägenhet?  Kan inte sätta mig ner, då blir han arg. Svar: Man ställer datorn på skötbordet så att man kan roa sig medan man gör benböj och bebis somnar.

Efter en halvtimmas nap här hemma fick han en ny potatissmakis – succé idag också – och en flaska ersättning, sen var han faktiskt en ganska trevlig bebis ända tills pappan kom hem vid 19-tiden. Vi hängde i babygymmet länge, och kikade på fina doppresenterna. Lagom tills pappan skulle ge bebis ett bad blev han en surkart och efter badet blev det snabbt att ge nattflaskan och försöka natta trötta och arga bebisen. Bebisen som för ett par veckor sen somnade själv i sin säng måste nu vaggas till sömns i famnen. Snälla, låt den här fasen ta slut snart, helst i går.


Alva var glad i väntan på bussen.


På Toys R Us fick Charlie besök av Ior i vagnen. Dom hade ett allvarligt samtal. Ior är ju också en ganska deppig kille.


Det kan hända att jag räknas som partisk här, men det är verkligen den vackraste bebis jag sett!


Charlie testade en gåstol på Barnens Hus. -En sån här köper vi mamma! tyckte han. Mamman tyckte att han var lite kort i rocken.


På IKEA fick man sitta i en riktig barnstol medan morsan käkade köttbullar!


Så länge man fick ha nappen var det helt okej att hänga i gymmet med mamma. Inte ensam. Inte ens i 22 sekunder medan mamma fyllde på vattenflaskan i köket.


Provade en av doppresenterna. Sköööna!

Pages:

3 kommentarer till “En onsdag med Charlie”

 1. Håller tummarna för att båda våra killar kommer ur sina faser snart!!

 2. Vilken fin bild på Alva! Ja på Charlie också såklart ;)

  Ja du vad ska man säga, den här bebisen här hemma vill inte heller somna själv längre och vill ju inte ens ta nappen längre och vill väl egentligen inte sova överhuvudtaget… puuh trött blir man, men vad gör man, man kämpar. Vi är grymma så som vi kämpar med våra små för att dom ska ha det bra. Ser man det så så känns det j*vligt bra! :)

  Hoppas att ni får en bra natt! Kram

 3. Åh vad jag känner igen det där :/ Bärsele MÅSTE verkligen alltid med. Hoppas att Charlie blir sig själv snart igen. Jisses vad det går upp och ner med allt. Ameah som sovit så gott den senaste tiden har nu i tre kvällar/ nätter i rad sovit oroligt. Mycket som händer för dom små såaklrt.

  Snart når Charlie ner i stolen och då lär han älska den :) Och bodyn han har på sig- love it! Nelly?

  Kram!

Lämna en kommentar