Charlies första gröt

Vi fick en något bättre natt i natt. Dock måste jag komma i säng tidigare på kvällarna för att få min välbehövda skönhetssömn, för nu när Charlie somnar så tidigt som 20 vill han tydligen upp och härja vid 5 på morgonen. Inte min kopp te nu längre när man blivit en nattuggla tydligen. Hur som helst ska vi snart iväg på en fika hos Johanna, sen ska vi till Skärholmen och hänga med Sofie och Devin. Det blir nog hur trevligt som helst :)

Igår kväll var det dags för Charlie att få testa gröt för första gången. Gjorde iordning en smakportion på ungefär 2 tsk, men gav honom bara häflten. Han hade nog kunnat äta upp alltihop och lite till…


Mm, nu kommer det sån där potatis, det gillar jag!


mmmmm…


Men blä! Det där var INTE potatis!


Men men, äta bör man annars dör man…


Man ska gapa stort säger mamma och pappa. Räcker det här?


Kladdigt och gott!


Om nom nom!

Pages:

En kommentar till “Charlies första gröt”

  1. Hanna skriver:

    Härligt att han gillade det! :)

Lämna en kommentar