bildbomb från babysim :)

Vilken fantastisk dag! Jag, Daniel och Johanna var på babysim på Kungsholmen på förmiddagen, så himla roligt. Bebisarna gillade det verkligen, även om Charlie blev lite trött på slutet. Han fick ligga både på mage och rygg med öronen under vattnet och titta på fina saker i taket. Mammas duktiga kille<3 Jag och Johanna bokade in oss på en kurs till hösten, så den 24 augusti är det första tillfället av åtta. Ska bli så roligt! Efter simmet gick vi till Baby revolution och lunchade, och därefter blev det en sväng på stan innan vi åkte hem.

Här hemma har allt fungerat okej ikväll. Charlie har fått ersättning hela dagen, utom en gång nu i kväll. Han har varit på strålande humör nästan hela dagen. Det blev lite skrik nu ikväll, men det gick över efter en stund och sen var han som vanligt, glad och go! Vid 21 gav jag honom en flaska ersättning igen och efter det la jag honom i sängen och skrutten somnade gott. Hoppas på en bra natt :)


Alva och Charlie i väntan på sim :)


Kompisarna babblar.


Plask!


Alva njöt i vattnet :)


Mammor och bebisar


Charlie och pappa


Man blir trött av att simma! Båda bebisarna däckade i soffan utanför simhallen efteråt :)

Pages:

6 kommentarer till “bildbomb från babysim :)”

 1. Guuuuud vilka fina bilder från igår!! Vill ha! ;) Vi får se till att byta lite bilder med varandra sen. Kan fixa ett usb till dig tills nästa vecka :) Hoppas ni får en mysig helg! Kramar

 2. Åh vad härliga bilder!!!
  Kramis

 3. Vad härligt det såg ut!! Hoppas natten blev bra! Kram

 4. Men guuuuuud så mysigt det där såg ut :D

 5. Josefine skriver:

  men åååh vilka härliga bilder ! jag vill också gå på babysim :)

 6. Maria och Edwin skriver:

  du ser så lycklig ut. tokvacker!

Lämna en kommentar