babysim och glass i väldigt stora lass

Trött tröttare Sara. Vi hade en riktigt jobbig natt här, och jag har varit vaken sedan 03:26 i morse. Det lilla bebismonstret krånglade på alla sätt och vis – ont i magen, trött, glad, pigg, hungrig, mätt, bökig och allmänt vaken. Blööö! När han väl somnade om var det dags för mig att gå upp, och jag piggnade till efter typ tre koppar kaffe och lite mascara. Vid halv tio kom Johanna och Alva hit för att gå med oss till tåget. Vi åkte in till Kungsholmen, för det var dags för första tillfället på babysim-kursen! Båda våra bebisar sov en stund innan och var riktigt laddade. Charlie har ju varit lite gnällig de senaste gångerna vi har umgåtts med många bebisar på en gång, så jag var lite orolig, men det hade jag inte behövt. Han uppförde sig exemplariskt! Han gottgjorde mig verkligen för den jobbiga natten. Man hade kunnat slå upp ”glad och nöjd” i en ordbok så hade där funnits en bild på Charlie, haha… Så roligt att han gillar babysimmet, det kostar en slant och är så himla mysigt :) Han njuter av att vara i vattnet och ligger och pratar med leksakerna i taket när han flyter runt på rygg <3

Efter simmet fick bebisarna mat. Sen var det två hungriga mammor som gav sig ut på jakt efter lunch. Vi hade spanat in Time 4 Thai vid Karlberg, men där fick vi inte komma in med barnvagnarna. Kasst! Det blev Levinskys, och lika glada var vi för det. Efter maten ville vi ha efterrätt, så vi gick över gatan till Stockholms glasshus där vi festade till det ordentligt. Det var vi värda! Väl hemma har Charlie varit glad och go hela tiden typ, det var längesen vi hade en så här bra dag. Nu sover han sen nästan 2h tillbaka, jag hoppas på en väldigt mycket bättre natt. Tack på förhand och amen!


Min glass, en halv Nötknäpparen ;) Mådde illa efter en tredjedel typ :p


Kaffeeee, min räddare!


Super-söta Alva


Det nöjda lilla monstret i vagnen<3

Pages:

En kommentar till “babysim och glass i väldigt stora lass”

  1. Det var verkligen en mysig dag! Tack för att du finns min fina underbara vän <3 Jättefin bild på Alva också :) Kram

Lämna en kommentar