Villes valp

En sorgens dag här! Idag är sista dagen i Fagerliden för denna gången. Två fantastiska veckor har vi haft här, men i morgon kl 9:47 går tåget tillbaka till Stockholm. Det blir nog fint när vi väl kommer hem. Jag och Charlie har redan planerat en utflykt till Bromma Blocks med Johanna och Alva på lördag, det blir toppen! Dessutom kommer vi tillbaka hit snart, den 13 augusti är det nämligen dags för Charlies dop i Bergs fina kyrka :)

Idag slappar vi rejält, och senare ska vi försöka få ihop packningen. Hur det nu ska gå till, det har shoppats en del här nere och väskan var full redan när vi kom hit :p Ikväll blir det en god grillmiddag igen, får passa på att njuta av grillen sista kvällen :)

Här har ni varelsen som kommer deppa mest när vi åker tror jag: Ville! Ante har inte brytt sig särskilt mycket om den lilla minimänniskan (Charlie alltså), men Ville däremot tror nog att det är hans valp. Han vaktar och försöker tvätta honom så fort han kommer åt. Första dagarna var han riktigt stressad, men nu har han coolat ner sig lite och vaktar lite lagom.

Pages:

Lämna en kommentar