Tremånaderskoll och vaccinering

Halli hallå! Idag var det en stor dag för Charlie, det var ju dags för vaccinering för första gången. Charlies mamma hade oroat sig en del för det, men det gick helt okej. Han satt i mitt knä eftersom jag inte ville att han skulle känna att jag övergav honom, haha. Första sprutan reagerade han knappt på, men vid den andra blev han riktigt ledsen. Fy! Men det gick ju över efter en stund, och efter att ha sovit en stund i vagnen var han som vanligt glad och sprallig igen. Nu får vi se om det blir några biverkningar, alvedon har inhandlats för säkerhets skull.

Vi mätte och vägde också såklart och nu har viktkurvan faktiskt börjat plana ut! Nu hade han bara gått upp 90 gram på 9 dagar, till skillnad mot flera hundra gram på lika många dagar som det varit innan. Idag vägde han 7780 g och var 64,5 cm lång. Mammas stora kille! Det vore skönt om han kunde få stanna på strl 62 ett par veckor till nu… Strl 62 är ju för 2-4 månader, så just nu ligger vi väldigt rätt :) På fyramånadersdagen blir lagom att gå över till 68 :p

Nu är planen att ta det lugnt hemma ett par dagar. Vädret är crappy och så vet vi ju inte hur Charlie kommer må efter vaccinet. Jag ska försöka läsa lite, och så ska vi planera matshopping och matsedel för de kommande dagarna. Lugnt och skönt!

Pages:

3 kommentarer till “Tremånaderskoll och vaccinering”

  1. skönt att det gick bra! och hoppas att han inte påverkas negativt av vaccinet :)

  2. Hanna skriver:

    Ja det var sååå roligt, haha! Tycker nästan det blir roligare och roligare ju större dom blir eftersom man kan prova lite mer nya saker då och få riktiga reaktioner liksom :D Redan idag gick det mycket bättre med potatisen och vi fick till och med leenden när hon åt (till skillnad från igår, hehe)! :D

    Uscha, vaccinationerna är inte roliga även om jag faktiskt tyckte det gick bättre än jag trott… Hoppas Charlie klarar sig utan några biverkningar nu!

    Kram på er!

  3. Vad skönt att det gick så pass bra! Duktiga Charlie.

Lämna en kommentar