sunday sunday

Godddagens! Här hade vi en himla mysig kväll igår, plutten somnade vid 21:30 och sov gott förutom ett par nappinstoppningar första timman. Mamman och pappan myste loss med vattenmelon, alkoholfritt vin och The Tourist på blue ray. Riktigt bra film! Orkade inte riktigt se klart hela, så vi ska se slutet idag :) Innan dess ska jag och Johanna ta en rejäl promenad. Vi ska gå slingan i motionsspåret, det blir ett riktigt träningspass med tanke på att det är en hel del uppförsbackar! Skönt det. Hoppas att det inte blir för varmt bara. Charlie sover middag nu, så vi har bytt till sittdelen på vagnen igen och packat ner den nya lekbågen för att han ska hålla sig på humör i vagnen. Liggdelen är ju inte poppis när man är vaken och vill se sig om!


Det här duger inte längre…

Pages:

Lämna en kommentar