sunday sunday sunday

Söndag igen alltså. Daniel har tre veckors ledighet kvar som vi får njuta av, bästa bästa! Vi klurar lite på vad vi ska hitta på, vi har inga storslagna planer, men några dagsutflykter ska vi nog lyckas med. Det är skönt att bara få vara på hemmaplan och njuta av bebislivet också. Vi har börjat få lite rutiner här på dagarna (så mycket rutiner det nu kan bli med en tremånaders) och det mår vi nog bra av alla tre.

Igår hade vi middagsgäster. Johanna, Micke och Alva var här, vi grillade kött i grillpannan  (vår grillplats på gården såg inte så skoj ut) och mumsade paj med rabarber och jordgubbar. Ikväll ville dom bjuda igen, så vid 17-tiden ska vi vara hemma hos dom för söndagsmiddag. Mys! Det blir väl fjärde träffen med fina familjen denna veckan, men dom åker på en veckas semester på onsdag, så vi får passa på ;)

Innan det är dags att röra sig mot casa del Kraus ser vi en av filmerna vi hyrde i förrgår, Charlie sover middag i sin säng och jag ska nätshoppa lite igen :p Nu när Charlie faktiskt sover i sin egen säng börjar vi känna oss i behov av en babyvakt. Sovrummet är iofs inte sååå långt bort, men tillräckligt för att vi inte ska höra honom om han inte skriker och nu är det ett väldigt spring för att kolla om han vaknat hela tiden. Så en babyvakt ska beställas! Nu har det bara visat sig att babyvakt-djungeln är typ lika stor som barnvagnsdjungeln, så här ska läsas på först. Adios!


Charlie har tränat på mage idag också


Han kämpade på bra. Här är beviset! Stackars liten…

Pages:

En kommentar till “sunday sunday sunday”

  1. Nej, men vilken sötnos! :D

Lämna en kommentar