sköna semesterdagar

Vi har riktigt sköna dagar här. De senaste dagarna har vi fått sova länge på mornarna och i morse fick jag dessutom lite extra eftersom jag sov lite dåligt i natt. Charlie sover numera i sin säng här hemma, det är så skönt. Förresten somnade han här igår när vi skulle se filmen, så vi fick kolla ostört :) Love and other drugs såg vi, riktigt bra film :)

Idag har jag gjort klart inbjudningarna till Charlies dop. Blev riktigt nöjd måste jag säga! Så roligt att få pyssla :) Köpte nya pysselprylar för typ 400 kr i lördags när vi var på Bromma Blocks :p När jag var klar tog vi en lång promenad i sommarkvällen, så skönt. Ikväll har Charlie fått ett bad, legat och luftat rumpan och sovit korta stunder här emellan oss i soffan. Han är trött och har lite ont i magen och blir ledsen då och då, så vi turas om att trösta och pyssla. Så trist när det blir så, han har varit så glad idag annars. I badet låg han med världens leende hela tiden, lilla hjärtat <3

I morgon ska vi ta oss till öppna mottagningen på BVC för vägning och mätning. Det är tre veckor sen sist och två veckor till tremånadersbesöket, så vi är lite nyfikna. Han äter inte lika ofta som tidigare, jätteskönt, men vill ändå kolla så att han växer som han ska. Efter besöket ska vi gå och möta upp Johanna, Micke och Alva och ta en promenad till Jakobsberg där vi ska fika. Ska bli mysigt att umgår, våra små familjer :) Dags att göra sig klar för sängen! God natt!


Mina fina killar i motljus i torsdags<3

Pages:

3 kommentarer till “sköna semesterdagar”

 1. Vad skönt att han sover bättre och att han sover i sin säng! Stora killen ju :) Vi ska inte till BVC förens i slutet på juli så jag är jätte nyfiken på hur Ameah växer men det är bara att vänta antar jag.. Sköterskan är på semester och ingen öppen mottagning här inte.

  Ang. fönstret så ska Daniel faktiskt åka och köpa rullgardin idag och jag hoppas att det gör susen!

  Ha en fin dag gumman :)

  Och just det! UNDERBARA bilder. Älskar den översta, sååå skön min!

 2. Haha guuuud vilka härliga bilder! Ses snart. Kram

 3. veronica - fyrbarnsmamman skriver:

  Fantastiska bilder!!!

Lämna en kommentar