sista kvällen med gänget

Här pågår packning inför hemresan i morgon. Daniel packar alltså och jag, mamma och pappa underhåller Charlie. Han har en riktigt bra dag idag, så det är inte så svårt :) Vi har ätit en smarrig grillmiddag med fläskytterfilé, ugnsrostade tomater och majskolvar. Lyx! Nu ska vi trycka i oss lite god paj i kvällssolen också. När vi kommer hem blir det typ fasta! (Det där kommer jag nog få äta upp…) (Haha, äta upp var ju kul skrivet, hängde ni med?)

Kommer nog inte blogga innan vi kommer hem i morgon, men ska försöka tidsinställa ett inlägg med lite fler Thailandsbilder som inte kommit upp på bloggen än. Blev så sugen på att gå igenom dom sist och insåg att jag mest lagt upp bilder från resan  på facebook. Katastrof om ni frågar mig! So long!

 

Pages:

En kommentar till “sista kvällen med gänget”

  1. Åh. Ser supersmarrigt ut! Och så mysig lilla Charlie ser ut! Älskar namnet! Vår lilla gosse föddes den 21 april och heter Vilmer! :)

    Kram Dessi

Lämna en kommentar