renoveringsplaner och stor bebis

Toodles! Här har vi inlett sambons fjärde semestervecka på hemmaplan. Vi har planerat dop (mindre än tre veckor kvar!), pratat med präst och diskuterat lite musik och så där. Igår beställde jag ballonger, servetter, konfetti och såna prylar från Partytajm, nu ska det bara fixas lite cellofan och blommor och ett sidenband till dopklänningen. Roooligt! Sen har vi börjat planera upprustningen av vår lilla klädkammare, vi har pratat om det så länge och nu börjar det verkligen bli dags att göra nåt åt saken. Om ett par dagar ska vi till Barkarby, så då kan vi fortsätta planera.

Nyss var vi ute en sväng med vagnen, handlade och sånt. Min stora kille har nu premiäråkt i sittdelen och det är himla poppis. Jag tycker egentligen att det känns lite tidigt, men Charlie håller inte med! Han älskar’t! Liggdelen har han inte allt trivts i det senaste (om han inte sovit). Dessutom går det ju att fälla ner den till liggläge så att han kan vila och sova.  Hur som helst behåller vi liggdelen här nere så att man kan byta tillbaka om det inte känns rätt.  Som att det inte vore nog så har lillemannen dreglat och gnagt på sina händer och andra bra saker ett par veckor. Trodde det var alldeles för tidigt för tandkrångel, men sköterskan på BVC i torsdags ojade sig över hur tydligt man kunde se att tänderna är på väg. Gaaah! Nu kan det ju ta lång tid innan tänderna väl kommer fram, men han verkar bli tidig med det i alla fall. Stora killen!

Nu hoppas jag på en bättre nätter i veckan. I helgen har han fått för sig att vakna två-tre gånger i stället för en gång som han gjort de senaste veckorna. Trööött mamma! Dessutom har han knappt sovit nåt idag, när han äntligen somnat började grannarna borra i nån vägg (seriöst, jag behöver bo i hus. NU!!) och nu i kväll har jag slagit knut på mig själv för att underhålla övertrött bebis ett par timmar. Han får inte ro och när han väl somnar så vaknar han efter fem minuter och knorrar över magen eller något annat. Allt annat än en dans på rosor idag! Det här (iofs ganska långa) inlägget har jag skrivit i typ 15 omgångar. Nu vaknar han igen. Over and out.


Gnag och dreggel!


Övar på att hålla bitringen själv!

Pages:

2 kommentarer till “renoveringsplaner och stor bebis”

  1. Lexie har inte provat sin sittdel än, men visst känns det konstigt med alla stora steg man gör nu för tiden. Dom små bebisarna blir så stora… dag för dag!!

    Förstår att du vill bo i hus när man har en övertrött, rastlös bebis. Det är perfekt att bara gå ut och rulla lite på gatan eller gräsmattan. Vips så somnar dom!

    Eller ja.. i alla fall Lexie! :)

    Kram

  2. När ska han döpas? Minnas namngivelseceremoni är den 20e augusti! :D

Lämna en kommentar