plågsam värme och utebad

Det vart tyst här igår. Vi var ute hela förmiddagen och under eftermiddagen och kvällen fick vi jobba hårt för att underhålla Charlie. Han led i värmen stackarn, och sov bara i 10-minuterspass. Han ville inte ligga själv, det blev för varmt i vagnen och det gnälldes en del. Kylde honom med fuktiga tvättlappar och försökte hänga där det fläktade lite. Vi tog ut badbaljan och gav honom ett låååångt bad i skuggan på gräsmattan. Gissa om han njöt! Framåt läggdags blev det äntligen svalare, och inatt har han sovit gott – i den lilla spjälsängen, från 23:30-06:00, med bara en paus för mat vid 02. Victory! Mamman har också sovit gott ;)

Idag är det 18 grader och molnigt, rejält svalt efter regn inatt. Är jätteglad för det idag, för Charlies skull. Jag älskar ju värmen, men inte när den plågar min bebis! Vi hänger inomhus idag, går en promenad och fredagsmyser. Snart får jag inviga min nya dator också, den pysslas om av min privata it-tekniker (alltså sambon) as we speak! :D Det blir grillat till lunch, hamburgare eller korv, och grillat till fredagsmiddag. Får passa på när tillgång till grill finns. Heh! Hej hej.

Bilder tagna av sambon då. Ignorera gärna den slitna mamman ;)


Gott med bad ute :)


Sur när man måste gå upp!


Kärlek!

Pages:

2 kommentarer till “plågsam värme och utebad”

  1. Tack för din kommentar! Ja man får göra allt möjligt när dem blir varma. Kram

  2. Du är ju jättefin på bilderna ju!

Lämna en kommentar