Picknick i Trekanten

Gäsp gäsp gäsp! Tror att gårdagen tog hårt på oss här, var helt slut redan klockan 20 i kväll. Charlie har sovit ganska mycket idag också, han var nog också lite sliten. Men när han har varit vaken har han varit en riktig solstråle, utom en kortis nu ikväll. Nu ligger han redan i sin säng och sover, hoppas han fortsätter med det några timmar, för jag tänkte snart krypa ner också.

I dag har vi haft en väldigt trevlig dag med Therese och Ameah. Vi möttes upp i Liljeholmen, handlade med oss lite sallad från ICA och bredde ut våra filtar i skuggan vid vattnet. Så mysigt! Charlie var ju som sagt en trötter och sov de första två timmarna av picknicken, som en klubbad säl! Behövde inte ens röra vagnen på hela tiden, det hör inte till vanligheterna. När han vaknade bjöd han på sitt bästa humör i alla fall, så gott med nöjd bebis :) Stackars Ameah hade lite ont och kli i tandköttet, men var charmig och söt som få ändå. Hoppas de där bissingarna kikar fram snart! Tack för idag :)

Lånade Therese kamera en stund, och nu är jag inte alls särskilt nöjd med min längre :p Är verkligen i behov av ett nytt objektiv. Ska snåla och spara så kanske det kan bli framåt hösten, har lite annat som ska lösas först. Här kommer några bilder från min kamera med trista kit-objektivet i alla fall:


Ameah med de underbara ögonen!


Utsövd och glad kille :)


Flinolle


Ameah fick jordgubbspuré till mellis. Stora tjejen!


Det smakade nog helt okej :)


Med jordgubbsmustasch


Killen innan hemgång. Jackan åkte på, för det blev himla kyligt.

Pages:

6 kommentarer till “Picknick i Trekanten”

  1. Fint! Jag vill helst ha en ny kamera… Håller med om att kitobjektivet inte är någon höjdare! Jag fotar nästan enbart med mitt 50 mm 1,8.

  2. Vilka fina bilder du fick till, som vanligt :D Älskar att du fångade en av Ameahs alla miner hon får till vid dessa nya smaker :D

    Kram, kram, kraaaam!

  3. Jag älskar ljuset som 50 mm ger! Jag har ju ”bara” 1000D:n, din 450 tror jag är lite bättre än mig! Har siktat in mig på en 60D! :)

  4. JA! En 5D hade INTE varit fel… ;) Jag känner att jag måste lära mig mer om PS också, är kass på det… :/ Ha en fortsatt härlig kväll! :)

  5. Jag tycker du lyckades få till himla fina bilder trots (s)kitobjetivet ;) Men visst gör ett nutt objektiv stor skillnad och att köpa ett typ 50 mm 1,8 är ju inte så dyrt heller :)

  6. Haha ok, ja men då är vi i samma sits, jag vill också köpa ett till där man kan zooma lite! Men de är ju tyvärr inte så billiga :(

Lämna en kommentar