nyttigtorsdag

Hallojsan! Här har vi haft en helt okej natt, amning vid 3 och 6:30. Vi fick kämpa lite för att få lilltrollet att somna igår, till slut fick jag ge med mig och låta honom somna vid bröstet. Inte hela världen, egentligen vill vi ju att han ska somna själv, men när han är pruttig i magen och lite kinkig så är det svårt. Det är väl en fas som allt annat nu, det har varit lite extra gnälligt de senaste dagarna. Hur som helst har vi tänkt jobba lite mer för rutiner här nu, blev så himla inspirerad när jag läste det senaste numret av Vi föräldrars ”Första året”-special igår.  Idag börjar vi föra lite dagbok över hur han äter och sover på dagarna för att få lite koll och sen blir det tydligare nattnings-rutiner på kvällarna och så hoppas vi att det ger resultat!

Idag säger SMHI att det ska regna. Vi hade egentligen tänkt köpa med lunch ner till stranden men skippar det efter att ha sett vädret. Hittills har det inte kommit en droppe, men vi ska försöka få lite ordning här hemma i stället. Tvättstugan är bokad och jag ska börja röja ur klädkammaren inför vårt lilla renoveringsprojekt. Precis fått en smaskens kopp kaffe och njöt av varje droppe. Åh vad jag saknat det! Nä, time to get busy, ciao!


Gladis-bebis :)

 

 

 

 

Pages:

4 kommentarer till “nyttigtorsdag”

 1. Naw, vilket charmigt leende =)

 2. Sofie skriver:

  svar: usch=( låter inte alls kul.. vi har kalas och grejer planerat i helgen så jag vill bara att han ska bli bra igen, min lilla fis <3

 3. Den tidningen letade jag men hittade inte igår, får kika nån annanstans!
  Vi försöker också få till lite små rutiner, tror det går lättare att få
  dem att somna på sina lurar, äta bra och så vidare om man vet någorlunda! :)

 4. veronica - fyrbarnsmamman skriver:

  naaaw…. vilken fin bild!!!

Lämna en kommentar