muffins are just ugly cupcakes

Tjingeling! Åh vad jag gillar söndagar. Slappt å gött ska’re va! Vi började dagen med en rejäl brunch här, bacon, äggröra och amerikanska pannkakor gjorda på fiberhavregryn med massor av tinade bär och färska jordgubbar. Blev en halv kopp kaffe till det också, första kaffet jag druckit på typ två månader. Såååå gott var det! Hoppas inte vi märker nån skillnad på Charlies mage nu, för jag har verkligen saknat kaffet och det vore gott att kunna ta en liten kopp då och då i alla fall. Hans mage strular ju inte lika mycket längre, men då och då har han det jobbigt, sen vet jag inte om det beror på något jag äter eller om det bara kommer ändå. Det är väl tur att man inte ammar för alltid, för knäpp blir man!

Det blev några cupcakes här igår i alla fall, inte dumt alls. Dom blev inte särskilt snygga, men det är väl smaken som räknas :p Muffinsen blev en halv sats med citron och vallmofrön (nästan lika goda som från Espresso House) och resten med citron och hallon. Gjorde sen cupcakes av hallon-varianten, med vaniljfrosting och strössel. Önskar att jag hade sockerpasta och prylar hemma så att jag kunde göra fina dekorationer, men det får bli ett senare projekt.


Före…


Strössel!


Klart!

Pages:

8 kommentarer till “muffins are just ugly cupcakes”

 1. Ja de vill ju se världen!:) Vad fina bakverk! Du är duktig som bakar!:)

 2. Vad fina dom blev! Jag tänkte göra nåt liknande till Alvas dop =) Såg att dom hade dekorations strössel på konsum hemma. Hoppas att ni har det bra där hemma. Kramar

 3. Emilia skriver:

  Dom blev ju jättesnygga :) Vad duktig du är! Det där strösslet köpte jag med en gång när jag skulle göra cupcakes, så fint ju!

  Vilken härlig brunch sen, vattnas i munnen på mig ju!
  Kramkram fina du

 4. De ser både goda och fina ut, bra jobbat! :)

  Mysdressen är från lundmyr så du prickade in det dyraste på hela bilden då ;)

 5. Dom blev jätte fina tycker jag :) Smarriga som sjutton var som säkert också! Förstår att det smakade fint med kaffe igen.

  Kram!

 6. Sicka fina :D :D Vi borde slå våra bakhuvuden ihop någon dag!

 7. Alltså, hahahhaah. Inte bakhuvud som i bakhuvud på själva huvudet. Utan våra bakverks-skills menar jag :)

Lämna en kommentar