Mot Liljeholmen

På väg mot nya äventyr! Ingen ro och ingen vila här inte. Har sovit sådär i natt, Charlie sov nästan 7h i sträck, men jag vaknade tidigt och hade svårt att somna om. Efter lite frukost har jag piggnat till nu i alla fall och ser fram emot dagen. I dag ska jag och Charlie ta oss till Liljeholmen där vi ska möta upp Therese och Ameah för en dejt. Vi får se vad dagen bjuder på, men lite fika och snicksnack blir det garanterat och som det verkar har vi vädret på vår sida. Hörs senare!


Charlie föll pladask för Ameah sist de träffades, på bloggträffen i juni :)

Pages:

3 kommentarer till “Mot Liljeholmen”

 1. Myyys med bebbedejt!! Hoppas ni får en fin dag :)

 2. Återigen, tack för idag :)

  La över bilderna för att blogga och oj vilken skillnad det är på bilderna som du tog jah jag tog. Det här måste jag ta tag i snarast!

  KRAM!

 3. men åh så söt bild. Jag smälter!
  Gick inte lika bra när Märta skulle dejta Ameah, Märta skulle mest slåss och inte alls ligga snällt bredvid.
  Tjejer..

Lämna en kommentar