mot Barkarby

Äntligen en bättre natt igen! (Gosh vad man blir bortskämd fort när det gäller sömn) Charlie vaknade vid 3 för mat och sen vid 7 igen. Då myste vi lite i sängen innan vi bestämde oss för att gå upp. Nu har vi ätit frukost och ska ta oss iväg till Barkarby för lite shopping och renoveringsplanering. Roligt roligt!

Här är lillkillen när han tränade nacken lite häromdagen… Bra att ha en bok att läsa, gör träningen lite roligare ;)

Pages:

3 kommentarer till “mot Barkarby”

 1. Hej vännen!

  Vaccinationen gick väl bra antar jag. Första sprutan- inte ett knyst, andra sprutan- hysteri som gick över efter 30 sekunder eller så. Men du vet ju hur det är, dom där 30 sekundrarna känns som en evighet. Ingen feber (peppar, peppar) men en orolig natt, precis som vid 3- månadersvaccinationen. Förhoppningsvis är vi på bana imorgon igen när vi åker till landet.

  Skönt att natten har varit bättre och gud vad stark han börjar bli :) Tänk så allmänbildad han ska bli också. Precis som far sin ;)

  Ha en fin dag gumman. Kram!

 2. Vad duktig han är! Och vilka fina bilder. Hoppas att ni mår bra men det verkar det som. Vi är hemma nu och hoppas att ni vill ses snart. Kram på er

 3. Sofie skriver:

  vilken goding =)

Lämna en kommentar