Mobilblogg: bästa vilan

Det blev ett rejält träningspass med Johanna och barnvagnarna förut, vårt motionsspår är inte att leka med! Sedan gick vi en omväg hem, så i 1,5h fick vi svettas. Nu vilar jag och bebis på balkongen medan pappan pysslar med renovering. Har läst i min bok och vilat ögonen en stund, så skönt. Snart middagsdags, så fin söndag! Kram.

image

Pages:

3 kommentarer till “Mobilblogg: bästa vilan”

  1. Vincent somnar knappt aldrig sådär längre hehe:) Kram

  2. Skönt att du kunde relaxa en stund när du kom hem. Här har vi busat och umgåtts hela kvällen jag och Alva och nu sover hon som en stock, lyckades hålla henne vaken till 20.30 i hopp om att hon kanske sover hela natten och inte vaknar kl 5 :P Jag känner mig iaf himla nyttig och duktig efter vårt träningspass :)

  3. Åh vad mys det där såg ut! Edison har inte velat sova sådär sen han
    bara var någon vecka liten!! Liggandes i famnen gillar han fortfarande att
    lura dock, tur för jag tycker det är så mysigt med sovande bebis i famnen!
    :D

Lämna en kommentar