mammas stora kille

Det är något med luften på landet! Charlie har utvecklats nåt enormt på den 1,5 vecka vi varit här, så häftigt att se. Inte nog med att magen blivit bättre, han sover på nätterna också! Dessutom sover han i spjälsängen varje natt och inte på sin mamma. Jag är så nöjd! Vi har kommit på ett system som funkar just nu: jag ammar och Daniel lägger ner Charlie i spjälsängen efteråt. Av någon anledning sover han mycket bättre när pappa lägger ner honom! Jag ammar sista gången vid 22-23, sen sover han fram till 7-8 nån gång med bara en paus för amning nån gång mellan 3-5. Så har det varit de senaste fyra nätterna och jag mår underbart. Nästa steg är att lära honom somna själv i sängen. Han gör det på dagarna här, men på kvällarna somnar han vid bröstet. Men det tar vi tag i när vi är på hemmaplan igen!

Kanske är det sömnen som gör att utvecklingen går så snabbt. De senaste dagarna har han blivit ännu starkare och mer medveten. Han vill inte halvsitta i knät längre, utan bara sitta upp och han orkar hålla upp huvudet mycket längre stunder, både när han sitter och när han ligger på mage. Han pratar och ler med hela ansiktet och följer saker med blicken hela tiden. Igår flirtade han rejält med en LOKA-flaska, haha. Tog en massa bilder på honom då, tycker han ser så ”vuxen” ut, ingen pyttebebis längre! Kolla bara:


Fått syn på snygga LOKA-flaskan :)


Fick tag i snörena på solhatten, dom var bra att hålla i!


Lilla charmtrollet, 11 veckor i morgon :)

 

Pages:

En kommentar till “mammas stora kille”

  1. Hihi så gullig! Han kollar verkligen:). Mikael är ledig v 30 och 31. Ja det
    är helt underbart när man får umgås hela familjen. Kram

Lämna en kommentar