mammadejt på kungsholmen

Landat i soffan efter ytterligare en kanondag! Jag mötte (efter mycket om och men) upp Therese och Tina vid Slussen och på centralen mötte vi upp Johanna och Alva som kom direkt från BVC. Vi hade tänkt hänga på stranden, men vädret ville annorlunda, så vi bestämde oss för att testa babycafét Baby revolution på Kungsholmen. Vilket ställe! Vi möttes av en stor butik fylld med rolig bebisshopping och i källaren fanns ett mysigt café med barnstolar, babysitters, babygym och leksaker. Där hängde vi några timmar innan vi (efter lite shopping i butiken) bestämde oss för att ta en promenad längs vattnet vid norr mälarstrand tillbaka mot city. Vi köpte glass, gick förbi stadshuset och trängdes med turister, handlade lakritsremmar och fotade :)

Här kommer ett litet bildregn från dagen;


Charlie fick sitta i babysits på en tripptrappstol :)


Alva också!


Ameah och Minna myste


Barnvagnsligan på norr mälarstrand


Minna hängde i selen


Glass!


Allvarlig Ameah


Therese och Ameah vid stadshuset


Charlie provade sin nya mössa så fort han kom hem :)

Pages:

2 kommentarer till “mammadejt på kungsholmen”

  1. Men åh vad snygg han blev i mössan! :) Och rött, underbar färg!

    Tack för idag fina Sara och Charlie! Ni är mysiga <3

  2. Superfina bilder! Och vilken bra bild på Alva i den fina stolen! Tack för en toppendag! Kramar

Lämna en kommentar