ljuvliga fredag

Gomeddah’! (godmiddag, för er som inte pluggat skaraborgska ;) ) I natt har vi haft en fin natt igen, det känns som vi börjar hitta rätt. Charlie somnade ju mitt i maten redan vid 21 igår, vi la ner honom i sängen och där sov han till 02:30 då han vaknade och började prata med fiskarna i mobilen ovanför sängen. Gav honom mat och han somnade om, men han vaknade igen när jag la ner honom. Stoppade in nappen och gav honom snutten och la mig i sängen igen, då pratade han en stund till och jag fick stoppa in nappen några gånger men till slut somnade han om och sov till 06. Då gjorde vi om samma procedur (mat och sen napp) och sen vaknade han inte förrän 9:15! Helt okej.

Det har varit en grå förmiddag här, men nu skiner faktiskt solen. Jag och Charlie har busat på golvet, hängt i babygymmet och kikat i hans senaste böcker från Goboken. Nu har han precis vaknat från sin förmiddagsnap (som han tog själv i spjälsängen) och jag ska ta tag i en rejäl röjning i lägenheten. Gudarna ska veta att det behövs! Senare blir det en promenad, och så ska vi hämta ut ett paket på ICA. Det innehåller en present till Charlie, vad det är får ni se senare ;) BFN!


Lilla snyggingen <3

 

Pages:

En kommentar till “ljuvliga fredag”

  1. Ja det är underbart med fredag! Tyvärr har jag haft huvudvärk hela veckan.
    Det är nog väderspänningar! Kram

Lämna en kommentar