kontraster

Här satt vi i går och kollade på sändningarna från Oslo, samtidigt som Charlie fullständigt marinerade sin mamma i bajs. Jag skojar inte, han fyllde blöjan helt och hållet, så att det läckte ut på sidorna vid benen och på ryggen. Omfattningen av bajseriet upptäckte jag först när jag la ner honom på skötbordet och hade burit honom tätt intill mig från soffan. Jag hade till och med bajs i BHn. Det blev dusch för mig och bad för bebisen och en total katastrof i Norge. Jag har inga ord.

Igår kväll fixade jag maten, det blev alltså bacon-och broccolipaj och jag blev himla nöjd. Gjorde äggstanningen på havremjölk, bra att veta att det funkar. Pajen var inte riktigt sambons kopp te, så idag får han fixa middagen! Innan dess ska jag slänga ihop en sats muffins, får se hur det går :)

Charlie är fortfarande inte okej efter vaccinationen, det gnälls rejält emellanåt och febern kommer och går. Hittills verkar han inte haft nån hög temp i alla fall, det är skönt. Han är tapper min lille kille!


Fullkornspaj med broccoli, bacon och paprika


Med sallad och alkoholfritt rosé


Roses

 

Pages:

En kommentar till “kontraster”

  1. Ja det har han sannerligen:)! Kram

Lämna en kommentar