i paketet…

Guten morgen! Här har vi haft en fantastisk natt igen, Charlie somnade i sin egen säng för första gången och sov 6,5h innan det var dags för mat och ny blöja. Sen somnade han om och sov 3h till. Nästan lite bra för att vara sant, men det lär kanske komma bakslag framöver. Njuter tills dess! Nu sover han sin förmiddagsnap i sängen igen, det känns så skönt att han kan somna själv :)

Igår var vi ju och hämtade ut ett stooort paket på ICA. Det innehöll bland annat en bumbositter! Charlie älskar ju att sitta, och denna ska vara bra för att öva sittandet. Dock ska den inte användas förrän bebisen kan hålla uppe huvudet själv, så vi väntar några veckor med att använda den. Charlie är ganska stark, men han orkar inte hålla upp huvudet så långa stunder. Hur som helt var han ju tvungen att få provsitta den igår med lite stöd från pappa :) Han satt som gjutet och gillade den verkligen. Dessutom var den perfekt att bajsa i när man inte hade bajsat på över ett dygn, hehe…


Provsitter…


Glad över presenten :)


Vi köpte ett lekbord till bumbon också! Hur bra som helst.


Det låg en ny snuttis med stjärnor i paketet också, den var spännande :)

Pages:

2 kommentarer till “i paketet…”

  1. Där sitter han ju så bra! :D Och vilket toppenbord!

  2. Oj vad lik han är sin pappa!:) kram!

Lämna en kommentar