fredagsfeelings

Fredag fredag fredag! Natten blev fantastisk för Charlie, han somnade 22 och vaknade inte förrän 06. 8h!! Vid 06 åt han och somnade om ett par timmar till. Duktiga killen. ”Oj, då har Sara fått sova mycket i natt” tänker ni. Men nej! Grannarna tyckte att det var en bra idé att ha partaj till halv fem på morgonen, så idag är jag tröööööött. Men men, det är ju fredag, och det är alltid trevligt. Charlie vaknade feberfri idag, men efter ett par timmar var tempen uppe i 38 igen, så då gav jag alvedon. Nu i eftermiddag har pappan varit och handlat och jag har passat på att vila med Charlie. När han sov i sin säng låg jag i min med en bra bok, sen hängde vi i soffan och Charlie sov lite till på mammas mage. Nu busar han med sin pappa, glad som en speleman. Godingen!

Fredagsmys på gång så klart. Jag ska slänga ihop en fullkornspaj med broccoli och bacon, smarr smarr. Till det blir det lite rosésaft i vanlig ordning :D I morgon ska det bli bakstuga här, jag ska baka muffins och göra några cupcakes, inspirerad av duktiga Tina. Kul att ha hittat lite inspiration i köket igen, det var ett tag sen sist. Typ tre månader eller så…

Från senaste gången jag gjorde cupcakes..:

Pages:

2 kommentarer till “fredagsfeelings”

  1. Du får nog också vara med och baka muffins på babycaféet!

  2. Vilka söta :) Önskar att jag kunde fota mina cupcakes också så dom ser snygga ut!

    Stackars lilla Charlie! Att det ska vara så tufft att vara liten :(

Lämna en kommentar