framsteg

Charlie blir tre månader på tisdag och nu verkar han ha fattat vitsen med att ligga på mage. Innan låg han bara korta stunder innan han blev arg, men de senaste veckorna har han börjat lyfta huvudet bättre och bättre. I morse la jag honom på lektäcket och i början verkade det som att han bara tänkte ligga som en platt fisk, men rätt som det var så lossnade det och han lyfte överkroppen som aldrig förr. Efter en stund behövde han vila lite, men fick nya krafter och tränade lite till. På slutet var det länge sååå nära att han rullade runt! Plötsligt händer det väl ;)

Det händer så mycket med hans utveckling nu att man själv blir alldeles snurrig i huvudet. Igår låg han länge och tittade på sina små knutna händer och på den nya snuttisen. Han lyckas oftare greppa saker nu och har börjat föra dom till munnen. Man vet inte hur mycket han gör medvetet, men det är så häftigt att se. Haha, blödig som man är blir man ju tårögd hela tiden! Hans specialité är helt klart vokal-tjattret, igår var han inte tyst långa stunder och i morse började han så fort han vaknade. OOouuuhooowaaauuh! Lilla älsklingen…


Åh hej!


Samlar nya krafter…


Nu är det inte långt kvar runt…

Pages:

3 kommentarer till “framsteg”

  1. Så roligt att läsa om hans utveckling :D Och vad duktig han är som lägger huvudet på sidan och vilar sådär. Minna kör fortfarande oftast den här ”ansiktet-rakt-ner-i-filten-och-skrik-för-att-berätta-hur-jävla-förbannad-du-är” grejen :)

  2. Sötnosen! :D Vad stark och duktig han är bästa Charlie!

  3. Visst är det roligt när de fattat att de har det fint på magen:)

Lämna en kommentar