fintisdag

Nu är vi hemma efter en väldigt fin tisdag :) Jag och älskling tog oss till öppna mottagningen på BVC i förmiddags för att mäta och väga Charlie och han växer som han ska trots att han äter mer sällan nu. Skönt! Efter BVC mötte vi upp Johanna, Micke och Alva och promenerade i solen till Jakobsberg där vi tog en fika/lunch på Wayne’s coffee. Sen blev det en del kikande i butiker, jag behövde bland annat leggings och ytterligare en amningsBH. Dessutom uppstod ett väldigt stort behov av badkläder eftersom vi spontanplanerade in en dagskryssning till Åland i morgon :D Då ska minsann jag och Johanna bubbla i bubbelpoolen medan papporna passar bebisarna! Ska bli underbart roligt!

Förresten sa BVC-sköterskan att jag inte behöver amma Charlie på nätterna längre. Det är väl valfritt antar jag, men hon tyckte att vi skulle prova med nappen istället. Jag har ju inte funderat över det, bara utgått från att han behöver mat på natten. Ofta vaknar han ju knappt utan jag tar upp honom när jag hör att han börjar böka och gnälla framåt 3-5 på morgonen. Kanske skulle det inte behövas alltså. Vi får väl se. Vad tror ni andra med småttingar?

Nu ska jag fixa lite här hemma och förbereda morgondagen. Det blir en tidig morgon, måste ta pendeln härifrån redan 06:10. Jeeses! Hoppas på bra sömn inatt igen!


Lilla killen som blir 12 veckor idag :)

Pages:

2 kommentarer till “fintisdag”

 1. veronica - fyrbarnsmamman skriver:

  gosekillen!!!
  Vad roligt att han oxå heter Charlie :)
  Vår yngsta heter ju oxå det, föddes den 21/3 2011… kramiz

 2. Maria och Edwin skriver:

  Behöver och behöver, det tycker jag är individuellt… Edwin äter fortfarande på nätterna 1 gång, ropar inte hej ännu men inatt var 2a natten han sov över..
  Men han har ju å andra sidan haft en väldigt hackig viktkurva så han behövde det nog, så anser jag.
  Vill barnen ha mat, ska de få mat.. men bökar han bara och nöjer sig me nappen så behöver han ju inte mat, tro mig.. han kommer meddela sig i så fall :)
  Testa och se! Räcker det me napp, så är det ju kanon!

Lämna en kommentar