fin dag, jobbig kväll

God afton! Haft en kanondag med Therese, Tina och Sandra plus bebisar i Nacka Forum. Vi lunchade sushi, shoppade lite, fikade och hade det mysigt med bebisarna. Charlie är minstingen i gänget, så det är häftigt att se hur de större bebisarna är. Vi ser fram emot smakportioner, Babblarna och sittdel till vagnen bland annat ;) Snart är vi där!
Jag lyckades väldigt bra med shoppingen idag, fick tre bodys på Polarn och Pyret för 95 kr och från Åhléns fick jag med mig vintermössa och vantar och en tunnare mössa till Charlie. Nu har han fyra olika mössor, så nu borde vi nog klara både höst och vinter :p

Ikväll har lilleman haft det jobbigt med magen igen. Det sägs att bebisar som ammar inte blir förstoppade, men någon typ utav stopp är det i alla fall, för han klämmer och klämmer och inget händer. Det är ett dygn sedan senaste bajsblöjan nu och den satt långt inne den också. Han har ju varit pruttig och gasig innan, men detta är annorlunda. Nu sover han äntligen i sin säng i alla fall, får se hur länge det varar.  Kan fråga om magen på BVC i morgon i alla fall, för i morgon är det dags för (den fruktade) tremånadersvaccinationen. Huvva! Kommer drömma mardrömmar om tanter som sticker onda sprutor i Charlies goslår inatt…


Charlie sov en hel del i vagnen under shoppingen


Tina busade med Levis medan Minna sov i vagnen


Sötisarna Ameah och Levis


Ameah skrattar åt sin tokiga mamma…

Pages:

2 kommentarer till “fin dag, jobbig kväll”

  1. Klart du ska baka i helgen :) Är roligare att fota också om man har bra kamera, men det går ändå att visa lite smått vad man pysslat med!

    Tack för idag goa du!! :D

  2. Hoppas vaccinationen går bra! För oss gick det bara fint, lite extra gnäll
    men inge annat efteråt. Kram

Lämna en kommentar