En underbar, låååång dag!

God afton! Här har vi varit vakna sen strax efter halv fem, så nu börjar det svida lite i ögonen. Vi har i alla fall haft en fantastisk dag med himla fina vänner! Vid 7:45 i morse började Vikings båt Isabella flyta mot Mariehamn. Vi käkade frukost framme i fören med utsikt över vattnet och Stockholms skärgård i morgonsolen. Ljuvligt! Senare shoppade vi lite i taxfreen, matade bebisar och sen var det dags för mig och Johanna att lämna ifrån oss våra små skatter och få lite tid i bubbelpoolen och bastun. Det blev inte så avkopplande som vi hade tänkt oss, Viking har tyvärr ingen åldersgräns för pool-bubblandet utan vi fick trängas med tre kids och deras mammor/släktingar. Kidsen (grabbar, typ 10-12 år) hade inte uppfattat att man ska sitta och njuta i en bubbelpool, inte dyka och hålla på. Bah! Bastun var skönare och i det stora hela hade vi en skön stund. Men saknade våra bebisar när vi var klara!

Efter bad och bastu var vi hungriga. Det blev lite tapas innan det var dags att göra sig redo för att byta båt i Mariehamn. På båten tillbaka till Stockholm hade vi bokat en hytt för att kunna komma undan och mata, byta blöjor och ställa i från oss vagnarna och så där. Jätteskönt! På tillbakavägen var det pappornas tur att bada och basta, så mammorna tog en sväng i taxfreen igen och satte sig sen på FunClub med en god alkoholfri drink. Senare, efter en frågesport (som Micke vann!) och lite mys i hytten tog vi oss iväg på middag. Sjukt god mat! Tyvärr var vi lite sena, så resturangen stängde och packade ihop dessertbuffén innan vi ätit klart huvudrätten, trots att vi sagt att vi ville ha den. Haha, vissa var bittrare än andra över detta… :p

Sista biten innan vi anlände till Stockholm hängde vi i hytten igen, något trötta… Haft en så fin dag! Kom hem med ny sminkborttagning från Clinuiqe, lite godis och en söt rånarluva i ylle från Lundmyr till Charlie :) Den blir perfa i vinter :D Nu ska jag göra mig klar för sängen. Behöver sova, för i morgon blir det nya äventyr!

Bilder från dagen:


Väntar på bussen vid slussen. Trötta men glada :D


Frukost i fören! Foto: Daniel


Alva käkar lunch


Papporna och selarna


Fina vän! På väg mot bubbelpoolen :)


Alkoholfri drink med blinkande isbitar.


Alva pratar med mamma


Man blir trött av att vara på sjön!


Middagsdags på Ella’s!

Pages:

2 kommentarer till “En underbar, låååång dag!”

  1. Emilia skriver:

    Hej!
    Ni ser ut att ha haft riktigt trevligt :) Roligt med en spontanresa sådär!!

    Kramkram

  2. Vilka fina bilder! Vi får ta och byta lite bilder med varandra sen :) Tack igen för en underbar dag. Kramar

Lämna en kommentar