crazy shopping

Oj hoppsan. Det var ju inte ett dugg svårt att göra av med pengar idag inte… Inte för att det brukar vara det, men idag hade vi verkligen fått på oss spenderarbrallorna. Vi började med lite höstshopping till bebben på Lindex. Hade såklart spanat in de fina monster-kläderna och fick med en hel del fint hem :) Litens höstgarderob är i det närmaste komplett nu! Efter Lindex begav vi oss till Babyproffsen där vi handlade en filt till vagnen, en lekbåge till babysittern och en hoppgunga, så nu har vi en sådan när Charlie är redo :) Dessutom beställde vi en åkpåse till vagnen, hösten närmar sig ;)

Efter babyshoppingen blev det IKEA, där vi lunchade köttbullar och shoppade lite till klädkammaren, nya sängkläder till mamman och pappan och lite annat smått å gott. Toknöjd! På vägen hem smet jag in på HM i Jakobsberg för att hitta en klänning till Charlies dop. Kom hem med två stycken! Så kan det gå.  Vi avslutade dagen med lite handling på Coop Extra. Vi har insett att vi behöver gå upp en storlek på Charlies blöjor på natten, så nu blir det storlek 4 då! Nu är vi trötta här, så det blir kvällsmat på balkongen och en lugn kväll. Hej hej!

Pages:

9 kommentarer till “crazy shopping”

 1. Vad fint shoppat!! Brallorna med stjärnor vill jag ha å! :)

 2. Jag vill verkligen tipsa om Pampers baby-dry nattblöjor! Vi gick upp i storlek på Minnas blöjor när de läkt några gånger, och vissa nätter var de extremt tunga verkligen. Men det blev inte bättre av att gå upp till 4an upplevde vi.. Däremot när vi provade nattblöjor var det en himla skillnad! Tips, tips :)

 3. Josefine skriver:

  det är fruktansvärt lätt att göra av med pengar nu för tiden ;) haha ! det finns såå mycket fint :)

 4. Åh vad fina bilder du har tagit på Charlie nedan:)Myskillen! Jag har
  införskaffat den där ena bodyn och heldressen, superfina!

 5. åh hoppgungan är vår bästa vän,
  dock har Märta bestämt sig för att det enda roliga just nu är att stå och hoppa
  i ens knä.
  haha, inte en lugn sekund. Högt ska hon hoppa också!

  Går också och köper höstkläder till både mig o Märta, det behövs! :)
  Jag längtar lite faktiskt..

 6. Haha visste att jag hade sett jump in dräkten någonstans tidigare :) Jag kollade på den svarta bodyn med figurerna också men den kom jag ihåg att du hade köpt :) Byxorna som du har köpt har Alva i svart/blått som hon fick av sin gudmor när hon var en månad gammal. Våra bebisar kommer se likadana ut i höst :P Vilken storlek köpte du på jump in?

 7. Jag köpte också 68. Om du vill kan du ju ta min och byta till 74 så tar jag din? Jag har ju kvitto, spelar ingen roll för mig :)

 8. Det är absolut inga problem! Jag hade ju ändå tänkt tvätta den jag har köpt innan Alva ska använda den och då har jag ju ett plagg mindre att tvätta :) Jag tar med den imorgon och kvittot :) Stackars C :( Natti natti hoppas att du får sova. Kram

Lämna en kommentar