utedag och uv-tält

Idag har vi haft en riktigt härlig utedag här. Eller, Charlie och hans pappa har varit ute, jag har mest stått halv-ute i vedskjulet och klippt pudeln. Pust, det var myyyycket päls på den pudeln! Nu är han nybadad och korthårig igen, så himla skönt :)

Vi började i alla fall dagen (efter en fin natt där Charlie för första gången sov 5h i sträck) med frukost i trädgården och lite mys i solen. Sen satte Daniel upp Charlies nya uv-tält så dom kunde hänga där inne medan jag fixade pälsen på Ville :) Superbra var det och Charlie trivdes som fisken i vattnet! Sen har han hängt i blöjan hela dagen, det har varit varmt som sjutton. Den lilla bebismagen har fungerat fint nu tre dagar i rad och bebisen är glad och charmig nästan konstant, vi hoppas att det håller i sig! Nu är det dags för premiären av Allsång på Skansen, kex och brie och kanske en liten alkoholfri mojito. Fint skare va! ;)


Frukostdags :)


Ante ville också testa tältet :)


Mys med kompisarna i tältet


Sen hoppade Charlie ur kläderna!


Sprattlande blöjfis ♥

Pages:

2 kommentarer till “utedag och uv-tält”

 1. Ett sånt där UV- tält köpte Daniel igår som jag tänkte ta med till stranden men det ser ju jätte stort ut, haha! Kan man smälla upp det eller kommer folk tycka man är helt tokig? Jag kanske tar upp halva stranden?

  Well, well.. Det får bli som det blir :)

  Ser hur som helst ut som att ni har det jätte bra. Hur har det gått med Charlie och finaste voffsarna?
  Kram!

 2. Hanna skriver:

  Fasen vad perfekt det är ser ut med UV-tältet, är ni nöjd med det? Vi måste också införskaffa ett men finns ju så många. Såg nåt som det var som en ”pool” i också som man kunde fylla på med vatten i.. Jaja, vi får se vilket det blir. Nåt måste man ju nästan ha iaf :)

  Ja det blev verkligen ett väckarklocka. Fast tror inte jag riktigt fattat vilken jävla tur vi hade… Och att Agnes inte var med i bilen, usch hemska tanke. Dom kan ju liksom inte säga om dom har ont någonstans heller. Nej, änglavakt var vad vi hade :)

  Ha det så bra, Kram!

Lämna en kommentar