sommartider hej hej

Hur gick detta till nu då? Maj bara svischade förbi och nu är det redan den tredje juni. Den efterlängtade långhelgen är här och min älskling är ledig i hela 10 dagar. Igår hade vi en härlig, avkopplande dag. Bebisen gick upp med sin pappa och jag fick ett par timmars ostörd sömn, alldeles underbart. Efter frukost/brunch gick vi en långpromenad och avslutade med en glass i solen medan bebisen sov i vagnen. Efter lite god mat hemma så lyckades hela lilla familjen ta en middagslur i soffan. Så härligt att vara lediga tillsammans!

Idag är vädret alldeles strålande där ute. Älskling håller på att slänga ihop en pastasallad med kyckling, för vi ska snart ut på picknick med Johanna, Micke och Alva. Charlie har varit en riktig gnällspik och skrikit en massa här på morgonen, så vi får se vad han tycker om saken. Nu har han sovit nån timma i min famn i alla fall, hoppas han är på bättre humör när han vaknar :)

Pages:

2 kommentarer till “sommartider hej hej”

  1. Låter som att ni har det underbart lilla familjen :) På måndag får jag låna min man från jobbet i alla fall och det ska bli mysigt :D

    Fortsätt mys och ha det bäst!
    KRAMAR från oss!

  2. Underbart med ledig tid tillsammans! :)
    Vilken underbar bild!

Lämna en kommentar