solstrålen

Oj oj, i natt var en mycket bättre natt än de två senaste… Charlie somnade vid 22 och vaknade igen vid 23, men sen somnade han om och sov till 02:30 i alla fall. Vaknade nästa gång vid 04:30 och sen vid 07 då vi gick upp. Skulle kika in på Polarn och pyrets rea på nätet, men hittade inget skoj.

Lillkillen har en riktigt bra dag så här långt. Han var vaken och glad nån timma efter vi gick upp, sen sov han ett par timmar hos mig, sen var han på strålande humör i över en timma då vi busade i soffan. Mammas lilla solstråle! Det är svårt att fånga de största leendena på bild, för då är han aldrig stilla, haha.. Han låg på mage i soffan en stund och lyfte huvudet jättebra flera gånger, han verkade gilla det bättre i soffan än i babygymmet.

Vi tränar på fler saker här idag. När vi hade busat klart bytte vi blöja och sen la jag honom med nappen och snuttis i hans säng för att jag skulle kunna fixa med lite tvätt i sovrummet, och efter ungefär en kvart så somnade han! Alldeles av sig själv! Det är första gången det händer i hans egen säng :) Framsteg! Nu har han sovit där i över en halvtimma, duktiga killen. När han vaknar ska vi fixa lunch och gå en promenad om vädret håller i sig. Sen blir det lite packning, för i morgon blir det en tripp till skärgården. Spännande!

Pages:

4 kommentarer till “solstrålen”

 1. Ja det var otäckt. Får ta och kolla in den rean:)Shopping gillas ! Här blir
  det att shoppa 68 och 74 när pengarna kommer:) Kram

 2. Josefine skriver:

  men sötnos vad glad han är :) härligt att natten var bättre än tidigare !!

 3. Hanna skriver:

  Men vilket söt liten gladis:) Det är verkligen guld värt när de börjar kunna ligga och sova för sig själv även på dagarna. A kunde typ bara sova i våra famnar (eller vagnen i rörelse) i början och alla sa att vi ”skämde bort henne” och att hon aldrig skulle kunna sova själv, men vips en dag så gick det plötsligt! Man får ju såå mkt gjort då!

  Kram kram!

 4. Sara 1 skriver:

  Åååå…vill träffa honom!!

Lämna en kommentar