pigg kille

God afton! Vår dag har gått i ett här, så bloggen har fått vila. Vi hade en ganska tuff natt, jag och Charlie, så när Daniel tog upp C vid 06 i morse fick jag sova några timmar till, så skönt. Charlie hade ganska ont i magen på förmiddagen, men när det släppte blev han som en annan bebis. Han har bara sovit korta stunder under dagen och varit jätteglad och nöjd däremellan, lilla myskillen! Hur som helst lyckades vi städa och äta mat innan vi fick besök av fina Heléné, min kära kompanjon från lärarutbildningen :) Igår fick vi veta att det växer en liten skrutt inne i Helénés mage, så himla roligt♥ Vi fikade och pratade en massa bebis, mysigt!

Charlie var vaken under hela besöket, men slocknade snabbt när vi blev själva. Nu har han sovit ett par timmar, så nu är det dags för ett skönt bad innan pyjamasen ska på. I morgon är det dags för faster Olivias student, då måste man ju vara ren och fin :)

Några bilder på den lilla pratkvarnen i soffan:


Pages:

3 kommentarer till “pigg kille”

 1. Åh! Pratkvarnar gillar vi :D Så underbart med allt snack!

  Ang. bumbostolen så KÖP :D Jag är så glad att vi äntligen har börjat kunna använda den. Jag tror att man kan börja när lite smått så fort bebis blivit någorlunda stadig i nacken. Min svägerska sa att jag kunde ha Ameah sittandes i den så länge som hon orkar. Efter en kvart sa hon till igår och då antar jag att hon blev trött i rygg/ nacke? Introducerade den i söndags (16 veckor)

  Våra middagar här hemma har varit lite si och så den senaste tiden men sen i söndags har vi haft henne i bumbon och det är såklart skitkul att se världen från ett nytt perspektiv :) Är säkert toppen vid matlagning också.

  OJ! Nu blev det mycket om stolen men den är värd ALL cred. Haha!

  KRAM!

 2. Såg nu din andra kommentar.. Jag fattade inte att Ameah sovit så länge förens hon vaknade, haha. Morsan togsov tydligen ;)

  och nej, vädret sket sig idag. Regnade hela ”picknicken” :/

 3. Vilken liten sötnos. Tur det efter en natt som den hihii

Lämna en kommentar