picknick i det gröna

Good morning! Åh vilken härlig dag vi hade igår! Vi hade en jättemysig picknick med Johanna och Micke, så glad att vi träffat så fina människor! Charlie var på sitt bästa humör någonsin tror jag, han låg i skuggan och babblade och var nöjd hur länge som helst. Vi satt ute i flera timmar och bortsett från innan jag tog upp honom ur vagnen så var han inte gnällig alls. Goding!

När vi skiljdes åt åkte jag och min lilla familj till Jakobsberg och handlade lite. Charlie fick en body och ett par pyjamasar från KappAhl, alltid fint med deras 25%-rabatter ;) När vi kom hem kalasade vi på hemmagjorda hamburgare och alkoholfritt rosévin. Alldeles underbart :)

Charlie har varit på fint humör en lång stund nu på morgonen också, men nu verkar det vara dags för en förmiddagslur. Får se vad den här lördagen bjuder på. Vädret är lika härligt idag, men mina axlar är vackert kräftröda efter igår, så det blir skuggan för mig. Ut ska vi i alla fall!


Haha, Daniel fixade skugga åt Charlie :D


Nöjd kille


Johanna och Alva


Lilla pratkvarnen i pappas knä

Pages:

En kommentar till “picknick i det gröna”

  1. JohannaKraus skriver:

    Jätte fina bilder! Och tack detsamma, ni är också jätte fina människor! Kram

Lämna en kommentar