okej-stämpel i baken

Toodles! Läkarkollen på bvc gick super igår, allt var okej och Charlie fick en OK-stämpel i rumpan. Vi ska träna lite mer på att ligga på mage bara. Han har vuxit både på bredden och längden igen, lilla jättebebisen :)
På kvällen kom Elin hit, vi gick och köpte sushi och myste i soffan. Fina vän!

Natten var okej, amning varannan timma ungefär. Längtar tills det blir längre stunder emellan! Sen slog Charlie på stort och sov mellan 06:30-09:00. Visserligen på min mage, men jag lyckades slumra gott ändå. Var riktigt pigg när vi gick upp! Charlie var på bra humör också och satt och pratade i sin babysitter medan jag fick i mig frukostgröten. Nu sover han igen, men snart ska vi göra oss redo för dagen. Vi börjar med att möta upp Johanna och Alva för att gå på sångstund och sommaravslutning på Öppna förskolan, sen ska jag och Charlie ta pendeln och möta upp Daniel i Karlberg. Vi ska hälsa på hos Charlies farmor i vasastan. Nu vaknar bebisen, time to get started!


Elin och Charlie igår!


Lilla glada pyjamaskillen nu på morgonen :)

Pages:

2 kommentarer till “okej-stämpel i baken”

  1. Fina kläder och fin pyjamas!

    Ska ni träna på att ligga på mage redan? Min Charlie började inte tycka att det var kul förrän han var ca 3 månader och före det tyckt inte BVC att jag behövde göra något åt det. Jag tränade förstås lite ändå, men bara typ en minut om dagen eftersom han blev så arg :P
    Men olika BVC säger säkert olika om allt :)

  2. Ameah älskade att ligga på mage redan vid 2 månader och gillar Charlie det klart att ni ska köra :) Dessutom kan det ju vara jätte skönt för en gasig mage :) Ameah får alltid prutta lite extra när hon ligger på mage! SÅÅ skönt!

    Är det bara jag eller har Charlie ärvt sin kära mors leende?
    Kram!

Lämna en kommentar