hoppla kerstin!

Jaha, det blev minsann mer shopping här innan dagen tog slut. Kikade in hos Hanna och såg att hon fyndat på rean hos lekmer.se idag. Var inne där i förmiddags, men då hittade jag inte Geggamoja-brallorna i blått som jag ville ha, så då struntade jag i det. Men jag måste letat dåligt, för Hanna hade hittat dom! I min varukorg råkade det visst slinka ner en matchande body också. Den var inte på rea iofs, men det får vi leva med… Beställde kläderna i 74, så dom blir perfekta efter sommaren :)

Pages:

En kommentar till “hoppla kerstin!”

  1. HAHA! Din lilla shopoholic ;) jag beställde ju också ett par brax från Geggamoja, blir Ameahs första plagg med det märket så får man väl se om det är jäkla bra som alla säger, haha. Då MÅSTE hon ha en hoodie också känner jag.

    Name it är ett favvismärke här också. Mycket fint!

    Hoppas att natten er varit skaplig. Här hemma blev det många matningar i vanlig ordning. Gröten har med andra ord inte kickat till ännu..

    Kram!

Lämna en kommentar