Myslördag

Vad lite som krävs för att man ska kunna sätta lite guldkant på tillvaron :D Efter vår långa powerwalk tidigare i dag så sov Charlie vidare i vagnen ute på balkongen. Jag fick läsa senaste numret av Mama och äta lunch på balkongen i lugn och ro. Daniel var hängig, så han gick och la sig medans jag myste vidare med tidningen. När Charlie vaknade fick han ny blöja och mat och nu är han glad som attan. Jag har förberett en blåbärspaj, pratat med mamma i telefon och nyss hällt upp ett glas iskallt alkoholfritt rosévin och slappar i soffan med min pratkvarn till bebis.

Snart ska vi väcka pappan och ge honom en kopp kaffe och nybakad paj. Vädret är alldeles strålande, men det blir inomhushäng ikväll trots det. Hemmagjorda hamburgare står på menyn, en bra film till det och kvällen är fulländad ;)


Från en annan dag, ett annat år, med rosa dryck :)

Pages:

En kommentar till “Myslördag”

  1. Låter som en perfekt lördag! Ja, bortsett från en hängig sambo såklart. Hoppas att han känner sig piggare och att kvällen blir tokmys!

    Daniel är iväg för att hämta Leeloo hos hans syster (jisses vad skönt det var med avlastning) sen blir det mys för oss också :)

    kram!

Lämna en kommentar